Festival de Gust Autentic la Parcul Izvor, București – O explozie de arome tradiționale

0
224
Tradiție și gust: Vino la Festivalul de Gust Autentic în Parcul Izvor
Tradiție și gust: Vino la Festivalul de Gust Autentic în Parcul Izvor

Parfumul de primăvară ne învăluie și, chiar dacă Paștele s-a încheiat, plăcerea de a savura preparate tradiționale rămâne la fel de intensă. Festivalul de Gust Autentic își întinde mesele îmbelșugate în Parcul Izvor din București, între 10 și 12 mai, promițând o escapadă culinară memorabilă.

Miezul festivalului? Carnea de miel, gătită în cele mai suculente și ispititoare moduri. Imaginează-ți mirosul îmbietor de miel la proțap, fripturi rumenite la grătar și tocană fierbinte în ceaun, totul condimentat cu verdețuri proaspete care să satisfacă orice preferință.

Carnea de miel, vedeta weekendului la Festivalul de Gust Autentic în Parcul Izvor
Carnea de miel, vedeta weekendului la Festivalul de Gust Autentic în Parcul Izvor

Căsuța Muntenască și echipa sa de bucătari pricepuți te așteaptă cu stufat de miel delicios, tochitură, ciorbă sățioasă și cotlete fragede la grătar. Iar pentru cei care îndrăgesc deserturile, gospodinele noastre aduc din toate colțurile tradiționale plăcinte, cozonaci și dulcețuri de casă, gata să-ți răsfețe papilele gustative.

Te invităm să te bucuri de zile pline de savoare și voie bună la Festivalul de Gust Autentic. Nu rata această ocazie unică de a experimenta bucătăria românească autentică în inima Capitalei. Te așteptăm cu drag!

Persoana de contact: Marius Adam, telefon 0747 869686.