Festival du Bonheur ajunge la ediţia a treia, aduce bunătăţile la Mamaia Nord

0
1887

Festivalurile gastronomice nu sunt toate cantonate în vestul ţării sau în Capitală şi găsim câteva şi în Est. În zona Mamaia Nord de exemplu are loc Festival du Bonheur, ajuns la ediţia a treia, care va avea loc între 27 aprilie şi 1 mai 2018.

Festivalul se desfăşoară în zona Complex Enigma – Mamaia Nord/Constanţa şi le va permite gurmanzilor să deguste cele mai exotice preparate. Fie că e vorba de bucătăria naţională, sau internaţională toate sunt bifate. Vor mixa DJ autohtoni şi va exista şi un bar generos dotat, plus o amenajare inedită a zonei, ce implică o oază de vegetaţie la malul Mării Negre. Noaptea se lasă cu proiecţie de lumini şi efecte vizuale speciale.

Numele food truckurilor care participă sunt familiare, pentru că i-am văzut şi în ultimele zile la Food Truck Festival On Tour din Capitală sau la evenimentul similar organizat la Berăria H. Astfel, cine vrea lipie fără gluten şi sos de avocado are Arepas Colombianas, cine vrea cele mai bune gofre are Bubble Waffle, iar Burger Van e la rândul său pe listă. Pasionaţii de preparate asiatice le găsesc la Nori Yakitori, iar cine vrea ceva mai light are Supa Dupa.

Nu sunt uitate nici truckurile cu îngheţate, cafea, cocktails şi alte bunătăţi sau răsfăţuri. Intrarea la Festival du Bonheur este liberă. Extra detalii găsiţi aici.