Festivalul Familiei încinge grătare, aduce turtă dulce şi gogoşi pe Bulevardul Basarabia, de pe 16 noiembrie

0
453

Pentru că vremea încă ţine cu noi, aflaţi că în acest weekend… e rost de festival. Se numeşte Festivalul Familiei şi are loc între 16 şi 19 noiembrie pe Bulevardul Basarabia, la intrarea în Parcul Naţional. Evenimentul este dedicat momentelor frumoase petrecute în familie.

Vor fi momente de divertisment, show-uri culinare spectaculoase, dar şi vin fiert din belşug. Cei mici primesc turtă dulce, bubble waffle, gogoşi, clătite, vată pe băţ, dar şi kurtos kalacs. Bucătari şi producători din toate colţurile ţării se vor reuni la acest eveniment, cu cooking show-uri şi momente live, cu sute de kilograme de cărnuri aromate.

Vă aşteaptă şi produse de street food precum burgeri, hot dog, sandvişuri, preparate delicioase la grătar, ca fripturi, mititei şi mâncare la ceaun. Va fi şi pastramă aromată, dar şi frigărui, plus o explozie de arome şi culori. Nu uităm de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, realizate în ferme şi gospodării ţărăneşti.

Muşchiuleţi şi brânzeturi vă aşteaptă, alături de pastrame şi cârnaţi, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte şi cozonaci. Sunt şi dulceţuri şi produse apicole, băuturi tradiţionale şi vinuri autohtone. Revenim la deserturi totuşi, pentru că lista e plină: cozonaci, plăcinte dulci, cheesecake, prăjituri cu fructe, turtă dulce, langosi, clătite, îngheţată, ciocolată de casă.

Intrarea este liberă şi totul are loc la intrarea în Parcul Naţional.