Reduceri şi oferte speciale la LIDL în săptămâna 13-19 noiembrie 2023

0
264

LIDL a început săptămâna cu o serie de oferte speciale, care ar putea avea legătură cu perioada de Black Friday. Am descoperite aceste oferte prin intermediul site-ului bf.ro şi le aflaţi şi voi mai jos.

Începând de luni, 13 noiembrie LIDL a adus la raft o gamă variată de produse, unele apreciate de români şi sosind la preţuri avantajoase. Printre ele se numără telemeaua de vacă, cu preţ de doar 1.79 lei pentru suta de grame. Trebuie să îl prindeţi totuşi la timp, el fiind disponibil în „limita stocului”, adică va fi cerere mare dis de dimineaţă.

Este atractivă şi oferta la piept de pui dezosat, fără piele, care costă 2.19 lei pe suta de grame. Şi el este disponibil în cantităţi limitate. Lidl a mai lansat ceva inedit şi anume Cronut, combinaţie între croissant şi gogoaşă, pe care o văzusem până acum doar în filmele americane. Costă 3.99 lei.

De menţionat şi iaurtul natural, cu 3.5% grăsime la 2.49 lei. Mai recomandăm şi salata mix la 3.99 lei sau literele alfabet pentru supe şi ciorbe la doar 2.49 lei. Dacă sunteţi utilizatori de aplicaţie Lidl Plus acolo apar oferte exclusive, precum brânză proaspătă cu smântână la 4.7 lei, cu a doua cutie gratis.

Mai multe oferte aveţi aici.