Flavours of România revine cu sezonul 2 cu sprijinul Vodafone România: poveşti, gusturi, sunete şi aventuri

0
438

Scriitorul şi prezentatorul Charlie Ottley revine pe ecranele noastre, odată cu sezonul 2 al producţiei Flavours of România. Noul sezon va avea 9 episoade, în care Charlie Ottley vizitează marile regiuni istorice ale ţării şi surprinde spiritul României, cu noi poveşti şi aventuri.

Pe Charlie îl ştiţi şi involuntar de la ştiri, el fiind subiectul acelui incident de la Timişoara din iunie 2022, când a fost jefuit (mult mediatizat). Revenind totuşi la show, al doilea sezon Flavours of România va putea fi urmărit din 2023 la posturile naţionale de televiziune din România. Scopul său este să inspire şi distreze oamenii, dar şi să evidenţieze câteva cauze sociale importante pe parcurs. Vom vedea imagini superbe din Delta Dunării, de la graniţa cu Ucraina la Porţile de Fier.

Sezonul 2 este susţinut de Vodafone şi oferă un portret al unei ţări unice în Europa, singura cu deltă (mai nou delte), singura care are o gură de vărsare a unui fluviu şi ţara cu cele mai multe şi variate specii de păsări. Privitorii vor descoperi elemente de cultură, meşteşuguri, istorie, peisaje naturale, dar şi probleme cheie de conservare. Pe parcursul filmărilor pentru noul sezon, Charlie Ottley întâlneşte bucătari celebri, muzicieni, povestitori, dar şi istorici şi personalităţi.

Va vorbi cu ecologişti despre provocările cu care se confruntă ţara noastră şi se va duce în cele mai izolate şi răpitoare zone din ţară. Va avea de înfruntat drumuri de pământ, trasee complicate, păduri întunecate şi condiţii dificile, traversând România pe motocicletă.

Iată câteva citate relevante:

„Prin parteneriatul cu Flavours of România, Vodafone își reconfirmă rădăcinile britanice și sprijinul pentru proiectele ce pun în valoare comunitățile locale și tradițiile românești, pe care Charlie Ottley le readuce în actualitate. Suntem bucuroși să fim alături de acest proiect în care România este personajul principal. Pentru Vodafone, aceasta este încă o confirmare a prețuirii pentru valorile din România, țară în care grupul a investit peste 5 miliarde de euro în 25 de ani.”, a declarat Alexandra Olaru, Legal and External Affairs Director, Vodafone România.

„Avem o idee foarte vagă despre ce urmează în noul sezon. Aproape că am leșinat de mai multe ori în timpul realizării primului sezon și am avut câteva zile dezastruoase, iar apoi săptămâni de furtuni în care părea că nu vom putea termina niciodată filmările. Dar, la fel ca atunci, ne-am angajat pe termen lung că, orice s-ar întâmpla, spectacolul trebuie să continue, chiar dacă mai suntem pe drumuri până în toamnă. Acesta rămâne de departe cel mai provocator serial pe care l-am creat vreodată. Dar, pentru noi toți cei implicați, este cel pe care l-am făcut cu cea mai mare dragoste”, adaugă Charlie Ottley.