Popeyes România deschide primul restaurant Drive-Thru din reţeaua sa locală

0
657

Popeyes România trece la următorul nivel de extindere, deschizând primul restaurant drive-thru din ţară. Acestea se afla în Centrul Comercial Lemon Retail Park din Pipera-Voluntari. Marea deschidere are loc pe 12 noiembrie 2022 şi avem detalii mai jos.

După restaurantele deschise în Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Centrul Comerical Drumul Taberelor şi Park Lake, acum se deschide şi o unitate drive thru. Fanii puiului din Louisiana vor putea comanda fie de pe linia de Drive Thru, fie la zonele dedicate pentru comenzile dine în sau take out. Noul restaurant va deservi atât locuitorii din Pipera-Vountari, cartierele adiacente din Floreasca şi Pipera, dar şi pe cei aflaţi în tranzit în acea zonă. Este amplasat strategic la intrarea de pe autostrada A3, spre munte.

Oferă acces facil cu maşina şi are un orar extins de funcţionare. Există şi o terasă amenajată la exterior, cât şi spaţiu generos la interior pentru cei care vor să mănânce nişte sandvişuri cu pui prăjit şi sos picant înainte să plece la munte. Popeyes a intrat în România cu doar 6 luni în urmă şi a început să se extindă serios. Cel mai nou restaurant drive thru, cel din Lemon Retail Park va oferi o experienţă digitală, astfel că se vor putea plasa comenzi din confortul maşinii la linia de Drive, dar şi în restaurant la kioksurile de comandă.

Există şi aplicaţia mobila Popeyes, care va aduce puncte de loialitate la fiecare comandă. Punctele acelea pot deveni produse din partea casei ulterior. Pentru cei aflaţi în zonă, restaurantul va oferi livrări la domiciliu prin Glovo şi Tazz.