Glovo Express este anunțat oficial – un spațiu comercial ce oferă produse de larg consum prin servicii de livrare rapidă

0
2445

Glovo este unul dintre cele mai folosite servicii de livrare din mai multe categorii de pe plan local, iar astăzi asistăm la o extindere a sa. Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm detalii despre lansarea Glovo Express. Acesta este primul Micro Fulfillment Center (MFC) din România și este amplasat în București.

Suntem informați că până la final de an se urmărește deschiderea a 15 astfel de unități care vor asigura livrarea rapidă pentru mai multe categorii de produse. Sunt vizate orașe precum București, Brașov, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Constanța. Acest Micro Fulfillment Center este un spațiu comercial special gândit pentru a oferi produse de larg consum și nu numai. Funcționează exclusiv prin servicii de livrare rapidă, zilnic, tot timpul anului.

Acest prim MFC se află în București și face parte din planul companiei de extindere a diviziei de Q-Commerce, prin care va asigura livrare rapidă pentru mai multe categorii de produse. Glovo Express ne permite să comandăm direct din aplicație cu un timp de livrare rapid. Există aici o colecție de până la 2500 de produse precum legume, fructe, produse congelate. Avem și produse de băcănie, brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Glovo Express

De asemenea, apar pe listă și dulciuri, lactate și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie. Îl putem privi ca un soi de supermarket Glovo, unul care doar livrează clienților ce comandă produsele dorite din aplicație. Aflați că programul de funcționare al Glovo Express va fi de luni până duminică în intervalul 09:00 – 02:00.

Aflăm și faptul că până la final de an peste 100 de centre Glovo Express vor fi funcționale, în mai mult de 50 de orașe din 16 țări în care Glovo este prezent. Vă reamintesc faptul că recent Glovo a anunțat achiziția foodpanda în România și Bulgaria.