Google Maps va începe să afişeze şi recenzii la preparate culinare din restaurante

0
1221

Ne place să folosim Google Maps pentru a citi recenzii pertinente la restaurante şi hoteluri, dar pe viitor am putea primi încă o funcţie tare utilă în soluţia de hărţi. E vorba despre recenzii ale unor preparate culinare, afişate de aplicaţie.

În ultimii ani Maps a început să afişeze cât mai mult detalii despre restaurante şi companii, precum orele de funcţionare, descrieri, hărţi la interior plus recenzii. Pe viitor când o să ajungeţi pe pagina unui restaurant în Google Maps aţi putea vedea câte o recenzie la fiecare preparat, nu doar la local. Băieţii de la Android Police au disecat APK-ul noii versiuni de Google Maps şi au găsit în el indicii cu privire la noutăţi.

În acest moment când te duci la un local Google Maps îţi trimite o notificare care îţi recomandă să dai ratinguri locului vizitat. Pe viitor ni se vor solicita note acordate preparatelor individuale din acele locaţii. Sistemul va include factori precum preţul, cantitate, calitatea şi la final vom putea recomanda preparatul respectiv (sau nu). Evident vom putea adăuga şi fotografii cu pizza, pastele, desertul şi falafelul degustat.

Sunt multe restaurante superbe la noi care încă nu au site propriu şi se bazează pe pagina de Facebook sau ceea ce apare în Google Maps. Pentru ele mi se pare utilă această funcţie, sincer să fiu.