Hard Rock Cafe Bucureşti aniversează 11 ani cu un burger gourmet; Iată cum îl poţi degusta

1
1299

Dacă astăzi, 16 ianuarie aţi putut savura oferta specială de 2 burgeri Legendary la preţ de unul, Hard Rock Cafe Bucureşti mai pregăteşte ceva special. Pe 18 ianuarie aniversează 18 ani de existenţă pe piaţa locală, cu un burger special şi o ofertă cu desert din partea casei.

Totul începe de la ora 18:00, iar burgerul este unul special, pe bază de vită Wagyu, cu brânză Swiss şi piept de raţă. Peste toate avem şi foie gras şi totul este echilibrat cu sos de vin de Porto. Va costa 59 lei şi cântăreşte 650 de grame. Va fi şi muzică live şi un desert la alegere din partea casei. Puteţi alege genialul Hot Fudge Sundae, cheesecake cu Oreo sau tarta cu mere şi îngheţată.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu vita Wagyu, e vorba despre o specialitate japoneză de vită, crescută special a oferi carne de cea mai bună calitate. Sunt 4 variante de vită Wagyu: Japanese Black, Japanese Brown, Japanese Polled şi Japanese Shorthorn. În SUA vita wagyu este încrucişată cu cea angus. Secretul său? Vita se topeşte în gură, este foarte dulce şi grasă. Aroma sa este comparată cu nuca de cocos şi untul.

În Australia vitele de gen sunt hrănite cu dulciuri chiar, cu M&M şi Snickers, pentru o aromă super dulce. Acolo 30 de grame de vită de gen ajung la 380 de dolari. Revenind la Hard Rock Cafe şi burgerul său special, văd are şi o chiflă mai specială cu fulgi de migdale, dacă nu mă înşel. Detalii despre aniversare HRC aveţi aici.

Sursa foto