Homefresh, serviciu de livrare de mâncare home cook primeşte o injecţie de capital

1
534

Eu urmăresc câteva podcasturi americane şi dacă e un lucru pe care îl au în comun, acela e faptul că promovează ideea de Home Cooking. E vorba despre servicii de livrare de ingrediente + reţete, care îţi aduc la uşă tot ce trebuie pentru a îţi pregăti un prânz sau cină delicioase în 10-20 de minute. Un business de gen a prins roade şi la noi, sub numele de Homefresh, care tocmai a primit o injecţie de capital.

Homefresh pornea la drum în urmă cu puţin peste un an în Timişoara şi sincer abia aştept să ajungă şi la Bucureşti. Odată cu această investiţie e clar momentul unei extinderi. Cei de la Homefresh îţi aduc un pachet cu ingrediente porţionate la fix pentru reţete pe care să le găteşti acasă. Odată la câteva săptămâni schimbă meniul şi preparatele acoperă bucătăria internaţională.

Acum se află în meniu vită în sos de cocos (34 lei, 2 persoane 25 de minute pregătire), Cilaquiles la cuptor (29 lei, 2 persoane, 30 de minute) sau cotlet de porc cu fenicul şi humus de mazăre cu mentă. Puteţi alege reţete vegetariene, vegane, gourmet sau preparate din toată lumea. Comenzile se fac cu minim o zi înainte şi fiecare pachet are 2 porţii.

Homefresh a primit 250.000 de dolari din partea unui grup de investitori privaţi condus de Irina Anghel-Enescu. Acum va fi posibilă extinderea naţională, lărgirea gamei de produse şi servicii, fără a pierde din calitate. Investitorii îl includ şi pe Dan Isai, cofondator şi CEO Salad Box, business pe care îl ştim atât de bine.

Le urăm baftă cu acest business şi îi aşteptăm şi în Bucureşti.

Sursa foto