Hard Rock Cafe propune o seară de Grill & Chill, cu vin şi peşte pe 19 iulie

0
1037

După petreceri tematice pe bază de burgeri şi mâncare cubaneză, Hard Rock Cafe Bucureşti organizează o seară de peşte şi vin. Sub numele de „Grill & Chill – Fish & Wine Night”, celebrul local din Herăstrău organizează o seară cu mâncare mai light, asociată unei cine romantice.

Are loc pe 19 iulie între orele 18:00 şi 23:45. Nu e doar despre peşte, ci şi despre fructe de mare. În meniu se găsesc bucăţile de somon proaspăt şi aromat, dar şi creveţi şi doradă la grătar. Apropo grătarul e la vedere, în bucătăria din aer liber, dacă tot se anunţă vreme frumoasă. Ideea este de a invoca atmosfera Mediteranei, una dintre zonele preferate de vacanţe ale românilor.

Veţi mai putea degusta şi creveţi proaspeţi, marinaţi în suc de lămâie, ulei de măsline presat la rece, coriandu şi usturoi. Acest preparat costă 33 de lei. Dorada proaspătă cu sare de mare Maldon costă 39 de lei, iar file-ul de somon 35 de lei. Puteţi încerca şi un Levrek proaspăt, păstrăv proaspăt la doar 29 de lei, iar ca garnituri avem orez basmati cu turmeric şi frigărui de legume cu amtestec de condimente făcut în casă.

Toate sunt stinse cu vinuri alese, dintre care nu ar trebui să lipsească cele italiene, franţuzeşti sau portugheze.