Street Music Festival debutează la Satu Mare în acest weekend, cu festival culinar la pachet

0
1550

Străzile oraşului Satu Mare se vor umple în 24 de ore de melodii şi food truck-uri cu preparatele cele mai inedite. Toate acestea în cadrul Festivalului Muzicii de Stradă, Street Music Festival. Acesta este un eveniment internaţional, desfăşurat pe parcursul a 3 zile între 13 şi 15 iulie 2018.

5 scene, 25 de artişti şi peste 100 de reprezentaţii artistice vă aşteaptă. Una dintre surprizele pregătite pentru ediţia din acest an este o scenă plutitoare pe răul Someş. E vorba despre scena Ecomatrix, care va fi chiar pe apele locale. Mai există şi o scenă pe malul Someşului, iar printre distracţiile de la festival se numără plimbările cu caiacul şi numere de jonglerie sau magie.

Va exista şi un concurs cu premiu de 4000 de euro, oferit de Schlemmer România artiştilor participanţi. Toate reprezentaţiile încep pe 13 iulie la ora 18:00. La eveniment participă şi trupe din Marea Britanie, Franţa sau Ungaria. Printre numele ce vor urca pe scenă se număra 4S Street, Belong, Ecou Band, Vadberb, Suburbia11 sau X-Ray Band.

În paralel cu această manifestare are loc şi Street Food Festival Satu Mare 2018 pe Aleea Corneliu Coposu din centrul oraşului. Acolo va aşteaptă burgeri, gofre, clătite, coaste şi preparate europene, asiatice şi americane.