Homefresh garantează calitatea preparatelor sale şi dă banii înapoi celor nemulţumiţi

0
860

Homefresh continuă să evolueze, iar serviciul de home cooking are atât de multă încredere în preparatele sale, încât promite să dea banii înapoi clienţilor nemulţumiţi. Aflaţi mai jos detalii despre acest serviciu, care a pornit din Timişoara şi în 2019 s-a extins şi spre Cluj-Napoca.

Homefresh are acest concept: îţi livrează acasă prin colet ingrediente şi reţete, pentru preparate gourmet, uşor de gătit de către oricine. Ideea este de a pregăti o cină delicioasă în 10-20 de minute şi asta fără să cheltui chiar mult. Businessul pornea în urmă cu un an la Timişoara şi reţetele se schimbă la câteva săptămâni.

Noutatea e totuşi politica „Calitate garantată sau banii înapoi”. Homefresh garantează pentru calitatea fiecărui ingredient pe care îl pune în pachet. Dacă ingredientele nu sunt pe măsură aşteptărilor, poţi cere rambursarea contravalorii pachetului, printr-un mail sau prin telefon. În acelaşi timp Homefresh îţi garantează calitatea mâncărurilor preparate cu pachetul Homefresh. Dacă rezultatul final nu e pe măsură aşteptărilor, poţi din nou cere ramburs.

Meniul curent se află în ultima zi a perioadei 13-24 mai, apoi se schimbă cu ceva nou. Include taco cu carne de vită la 41 lei (2 persoane), pui cu nuci şi caju la 44 lei, picadillo cubanez la 42 lei şi paste mongoleze cu ciuperci shiitake la 33 lei.