Hop Garden Parc este cel mai nou local din Bucureşti; Se află în Parcul Drumul Taberei şi are o terasă generoasă

1
5170

Bucureştiul are o nouă berărie/local/restaurant, de această dată în zona de Vest a Capitalei. Se numeşte Hop Garden Parc şi se găseşte în Parcul Drumul Taberei, cunoscut şi ca Parcul Moghioroş. Investiţia totală în deschiderea acestei locaţii a fost de 100.000 de euro şi include amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare ale restaurantului şi teraselor, dar şi utilarea şi modernizarea bucătăriei. Avem detalii mai jos.

Hop Garden Parc este practic o grădină de vară aflată în mijlocul Parcului Drumul Taberei şi ocupă o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi. Are acces din parc şi din interiorul ştrandului şi pune la bătaie o capacitate totală de 500 de locuri la masă, împărţite între cele 3 niveluri de terasă şi restaurant. Judecând după meniu aceasta este mai mult decât o berărie clasică, având şi pizza la cuptor din cărămidă, grătar în aer liber şi multe alte preparate. Dacă meniul seamănă cu cel Hop Garden din centrul oraşului, atunci ar trebui să puteţi degusta şi ciorbă de burtă, platouri pescăreşti, midii, quesadilla, paste, pulled pork şi burgeri.

Noul Hop Garden un loc bun pentru relaxare în natură, la o bere şi o limonadă, dar şi pentru petreceri private în aer liber. Hop Garden Parc oferă mobilier de lounge, care include canapele ample şi mese joase, dar şi elemente de decor specifice unei grădini de vară, cu mese şi scaune din lemn. Amenajarea terasei respectă regulile de distanţare socială impuse de autorităţi, iar localul asigura o igienă riguroasă.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu suprafaţa totală de 15.000 de metri pătraţi, redeschis în octombrie 2019. Hop Garden este o berărie lansată în 2018 şi singurul spaţiu al grupului aflat în Splaiul Unirii numărul 225. Are o capacitate de 200 de locuri şi terasă de 400 de locuri. Include în meniul de băuturi bere, spumant, cocktail-uri, vinuri, cidru, gin şi multe altele.