Încă un restaurant cu sandvișuri cu pastramă în București: Pastrami and More s-a deschis pe Dorobanți.

0
399

Unul dintre restaurantele mele preferate cu pastramă, Grabit Pastrami s-a închis în urmă cu câteva luni. Ca atare, a rămas doar In House Pastrami and More unde să ne procurăm sandvișurile delicioase Reuben. Din fericire, acum avem încă o locație, Pastrami and More, deschisă pe 1 aprilie pe Dorobanți.

E același proprietar ca In House Pastrami, dar locația este puțin mai generoasă. E cam la jumătatea distanței între Piața Romană și Perla, pe Calea Dorobanților numărul 61. E vorba despre Pastrami and More, cel nou, deschis pe 1 aprilie și care va aduce sandvișuri cu mic și trufe, dar și sandvișuri cu pastramă ca la New York, de tip Reuben.

Preferatul meu este sandvișul cu curcan, cu sos In House, pe bază de cheddar. Ca băuturi au și noile arome de Aqua Carpatica, iar revenind la preparate, au cârnați de porc și vită afumați, cu brânză picantă, în baghetă cu maia. Vă recomand și un Pastrami Reuben, pe la 52 de lei. E un sandviș cu pastramă de vită, sos rusesc, sos de brânză cheddar și emmentaler, varză murată, pâine cu maia și castraveți murați.

Spre surprinderea mea, au și hamburgeri, dar mai atractiv este Poutine, preparat canadian, care este practic un bol de pastramă, cu cartofi prăjiți, sos brun, amestecate cu caș de vacă și castraveți murați.

Sursa foto