Jameson Urban Taste te invită la o degustare de whiskey, bere craft şi street food

0
1049

Dacă s-a terminat vara, nu înseamnă că s-au terminat şi festivalurile. Continuă seria de evenimente care implică bunătăţi culinare, bere craft şi mai nou şi whiskey. La final de lună se anunţă la Verde Stop Arena evenimentul Jameson Urban Taste. Avem detalii despre evenimentul de pe 29 septembrie mai jos.

Va fi o sâmbătă de toamnă gândită să arate ca o reminiscenţă a verii, trăită pe bază de Jameson şi bunătăţi. Intrarea este liberă şi se face începând cu ora 15:00, pentru cei ce obţin invitaţia prin completarea unui scurt formular de înregistrare aici. Jameson Irish Whiskey este distilat de 3 ori şi este vedeta acestui eveniment. Va fi prezent atât în varianta pură, pentru degustări, cât şi într-o sumedenie de cocktailuri.

Pe lista de muzicieni invitaţi la show se numără trupele Byron, FiRMA şi E.M.I.L. Vor avea loc şi degustări ghidate, cu Jameson Caskmates, Jameson Original şi Jameson Black Barrel. Combinaţia de whiskey irlandez cu bere craft ar putea să vă surprindă. Prin aceste aventuri ale băuturilor de calitate vă va ghida Luci Dobra, Brand Ambassador Jameson Irish Whiskey România.

O băutură special pregătită pentru eveniment este Jameson Ginger Lime, o combinaţie dintre Jameson triplu distilat, Ginger Ale şi lime. Şi pentru că nu se putea fără street food, veţi putea degusta preparate de la Maidan, Simbio pe Roţi, Merinde Street Food şi Bubble Waffle. Observ că se pune accent pe mâncare sănătoasă la eveniment. Amatorii de distracţie au parte de biliard, ping pong şi foosball.

Accesul la eveniment nu este permis fără invitaţie şi este interzis celor sub 18 ani. Invitaţia poate fi prezentată în print sau digital. Totul se desfăşoară între 15:00 şi 23:00 şi mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.