Kaufland deschide primul magazin într-o zonă rurală, în comuna Crevedia

0
675

Kaufland România a anunţat că va dechide primul său magazin din mediu rural, în comuna Crevedia, judeţul Dâmboviţa. Odată cu acest debut, Kaufland ajunge la o reţea de 125 de magazine la nivel naţional.

Noul magazin are o suprafaţă de 3300 de metri pătraţi, iar spaţiul de vânzare ocupa 2900 de metri pătraţi. Este pusă la bătaie şi o parcare cu o capacitate de 250 de locuri pentru maşini, plus 10 rastele pentru biciclete. 70 de noi locuri de muncă au fost create odată cu deschiderea acestui magazin. Hipermarketul din Crevedia vine şi cu o noutate: un raion spoecial de peşte proaspăt.

În zona de galerie comercială va exista o farmacie şi o cofetărie, plus gelaterie. Există şi raioane de legume şi fructe proaspete, un raion de produse To Go şi o vitrină cu produse gata de consum şi servire asistată. Evident veţi mai putea găsi şi băuturi, dulciuri, produse de drogherie şi produse nealimentare.

În zona de Birou de Informaţii veţi găsi un Tabac Shop, un magazin nou în cadrul Kaufland. Aici se află peste 200 de articole din tutun, dar şi ţigări electronice şi accesorii. La exteriorul magazinului se afla un punct Grill, care ar face bine să aibă pui de Crevedia, dacă tot se află în zonă.