KFC a deschis un nou restaurant Drive Thru în Bucureşti, pe Bulevardul Theodor Pallady

0
1579

KFC continuă extinderea în România, de această dată deschizând o nouă locaţie Drive Thru. Ea se află într-o zonă în continuă creştere a Bucureştiului, pe Bulevardul Theodor Pallady. KFC România este prezentă cu 30 de locaţii în Capitală.

Noua locaţie este aliniată standardelor internaţionale la nivel de design: urban şi modern, plus digitalizat, folosind kiosk-uri pentru comenzi cu sistem touchless. Există şi sistemul fusion, care oferă vizibilitate la pregătirea comenzii, dar şi o separare a zonelor de plasare şi preluare. În plus, sunt separate zonele de preluare comenzi pentru delivery şi pentru clienţii care mănâncă pe loc sau iau la pachet.

Restaurantul aduce şi sistemul free refill pentru băuturi răcoritoare, câte va ajunge şi în alte locaţii, în special în cele de tip Drive Thru. Restaurandul KFC Drive Thru Pallady va funcţiona 24 de ore din 24 începând de vineri, 10 septembrie. Va fi o pauză doar între 23:50 şi 00:00 pentru închiderea fiscală. Restaurantul are o suprafaţă de aproximativ 340 de metri pătraţi şi aduce 76 de locuri la interior şi 24 pe terasă. Se află la adresa Bulevardul Theodor Pallady, nr 51, lot 2.

În Bucureşti din cele 30 locaţii active 6 sunt de tip Drive Thru, 7 unităţi stradale şi 17 situate în incinta centrelor comerciale, în zona de food court. Prin deschiderea acestui restaurant au fost create 60 de locuri de muncă, în funcţii precum casier, manager, asistent manager, lucrător bucătărie. Restaurantul respectă şi normele legate de Covid-19, cu privire la echipamente protecţie, dezinfectarea suprafeţelor de lucru şi a zonei de servire.