KFC a lansat în sfârşit consola de jocuri cu care ne „ameninţa” de ceva vreme; Iată ce dotări are

1
11193

Cu câteva luni în urmă KFC anunţa ceea ce părea a fi o glumă de 1 aprilie servită cu întârziere. E vorba despre consola de jocuri KFConsole, realizată alături de Cooler Master. Această din urmă companie e cunoscută pentru ventilatoare şi coolere, dar şi periferice de gaming.

Cele două branduri au colaborat pentru a realiza KFConsole, un dispozitiv de gaming, care include un procesor Intel la interior. Cel mai trăznit aspect e care şi un mic „sertar” pe care poţi încălzi pui prăjit. Practic căldura emanată de componentele de gaming turate la maxim e pusă la treba pentru a încălzi Crispy Strips, aripioare picante şi Fillet Bites. Sună ridicol şi dacă nu e construită bine maşinăria te şi alegi cu ulei şi bucăţi de crustă care au căzut printre componente.

Dacă totul e realizat cu cap o să miroasă a KFC fiecare sesiune de gaming, nu că ar fi ceva în neregulă cu asta. Doar câteva zeci de unităţi au fost produse şi nu avem idee cât costă. Parteneriatul trece dincolo de KFC şi Cooler Master şi include şi ASUS, Intel şi Seagate. A se remarca faptul că KFConsole are o uşoară formă de Bucket şi vine cu un element de computing NUC 9 Extreme, alături de o placă grafică ASUS. GPU-ul său oferă gaming 4K şi suportă ecrane până la 240 Hz, ba chiar şi ray tracing.

La bord avem şi un SSD NVMe Seagate de 1 TB, iar KFC promite că acest dispozitiv e mai puternic decât orice altă consolă, sau cel puţin mai puternic decât PS5 şi Xbox Series X.