KFC lansează produse vegetariene în meniul din România

963

KFC se aliniază la trendurile momentului şi lansează o serie de produse vegetariene în meniul din România. KFC România a adus în premieră în meniul său local alternative alimentare 100% vegetariene prin noua gamă de produse Veggie.

Introducerea lor pe piaţă e rezultatul unui demers de a oferi consumatorilor alternative adaptate nevoilor şi preferinţelor lor culinare. E o mutare văzută deja şi la rivalii de la McDonald’s şi Burger King. Vorbim aici despre o ediţie limitată, iar consumatorii pot alege între produse vegetariene cu gust specific, de la Strips Veggie la Burger Veggie şi Twister Veggie.

Seria KFC Veggie se poate găsi în restaurante până pe 10 octombrie, iar produsele se pot achiziţiona atât din restaurantele KFC, cât şi prin platformele de livrare la domiciliu, de la Tazz la Bolt Food.

„Lansarea KFC Veggie, o gamă de produse care aduc gustul emblematic KFC într-o formă 100% vegetariană, reprezintă o evoluție semnificativă în diversificarea ofertei noastre. Știm că pentru consumatori, sustenabilitatea este foarte importantă și se reflectă inclusiv în dorința de a avea la dispoziție alternative alimentare vegetariene, de aceea am făcut încă un pas către nevoile lor, în linie cu strategia noastră de a dezvolta noi inovații de produs adaptate preferințelor lor. Astfel, ne adresăm atât clienților noștri și flexitarienilor care sunt curioși să încerce noile noastre opțiuni Veggie, dar și vegetarienilor care au acum posibilitatea de a descoperi gustul KFC.” a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

În 2023 KFC a adus restaurantele sale în benzinăriile Rompetrol, iar în 2022 a sărbătorit 25 de ani în ţara noastră. Lansă şi „puiul vegan” tot în 2022 după o perioadă de test în SUA.