KFC lansează un sandviş cu pufuleţi cu brânză şi carne de pui, plus alte preparate cu Cheetos

0
2574

Din ce ştiu noi în România nu avem pufuleţii cu brânză Cheetos, aşa că la noi echivalentul este Lotto. Ei bine, acum imaginaţi-vă că veţi găsi la KFC un sandviş cu pufuleţi de acest tip şi carne de pui. Şi lista de preparate cu Cheetos e mult mai lungă.

Aceste produse au debutat în SUA în ediţie limitată, printr-un parteneriat KFC – Cheetos. Avantajul pufuleţilor în sandvişul cu pui prăjit e că ei cresc factorul de crocănţime al preparatului. Pe de altă parte pot acoperi gustul ingredientelor dacă e cantitatea greşită. În sandvişul din imaginile de aici avem un KFC chicken fillet, pus peste cheetos, maioneză şi un sos care e făcut tot din Cheetos.

Sandvişul debutează în SUA pe 1 iulie şi va sta în meniu 4 săptămâni. Cei care se află în Manhattan îl pot încerca în premieră pe 27 iunie. În plus, KFC a mai lansat şi aripioare picante cu Cheetos, cartofi cu Cheetos şi macaroane cu brânză şi… pufuleţi. Problema numărul 1 când mănânci aşa ceva? Te umpli de praf portocaliu pe mâini, faţă şi haine.

În afară de Cheetos, KFC a mai colaborat cu Cinnabon pentru un desert pe bază de biscuiţi. Dacă mă întrebaţi pe mine factorul cheie în succesul produsului va fi cât de umezi sau uscaţi sunt pufuleţii. Nu e nimic mai scârbos decât un pufulete Lotto umed…