KFC și X Factor au încheiat un parteneriat #pebune și au lansat X Bucket; Iată cât costă și ce conține

0
1273
KFC și X Factor au încheiat un parteneriat #pebune și au lansat X Bucket; Iată ce conține

KFC este o alegere potrivită atât când ți-e foame, cât și când vrei o mică gustare în timpul show-ului preferat. Aflăm astăzi că X Factor de la Antena 1 și KFC România au dat mâna într-o colaborare de excepție rezultând într-un nou produs numit X Bucket. Ce conține, cât costă și de unde poate fi cumpărat, aflați din rândurile de mai jos.

X Bucket a fost creată pentru a merge „mână-n mână” cu emisiunea TV de la Antena 1. O astfel de găletușă costa 44 de lei și conține 1o bucăți de Fillet Bites (170 de grame), 10 aripioare picante (200 de grame) și două copane Kentucky apetisante (120 de grame).

Show-ul, X Factor, se difuzează în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1. Totuși, X Bucket poate fi comandat oricând, atât pe site-ul KFC, prin aplicațiile mobile pentru delivery sau în restaurante.

Emisiunea X Factor a ajuns deja la sezonul 10. Juriul din acest an este format din Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei. Competiția este strânsă dat fiind faptul că în acest an mulți dintre concurenți sunt de-a dreptul impresionanți. Tot sub acest pretext sosește și parteneriatul dintre cele două brand-uri, pentru ca tot ce simțim și vedem să fie #pebune.

Pentru mai multe detalii despre parteneriat puteți vizita site-ul a1.ro, iar găletușa X Bucket poate fi comandată de aici!