Kinder a ales cei 8 micuţi ambasadori din România, care vor apărea pe ambalajele Kinder Chocolate

0
1106

Cine nu a auzit de Kinder? Creatorul ouălor de ciocolată cu surprize şi a numeroase specialităţi de dulciuri pe bază de ciocolată albă şi neagră, cereale, cremă cu lapte a început să caute toamna trecută 8 ambasadori prichindei din România. Aceştia aveau să îşi vadă chipul pe ambalaje de produse Kinder, iar azi aflăm care sunt cei 8 aleşi.

Alma, Anastasia, Patrick, Matei, Luca, Tian, Serena și Sara sunt mititeii care devin „cei opt ambasadori ai năzdrăvăniei Kinder”. Ei se vor regăsi pe ambalajele Kinder Chocolate în ediţie limitată. Cei 8 copii au vârste cuprinse între 4 şi 6 ani şi au convins publicul şi juriul că năzdrăvăniile povestite de părinţi merită să îi facă mici eroi Kinder. În octombrie 2019 Kinder Chocolate pornea în căutarea unor mici ambasadori ai produselor lor.

După selecţie, năzdravanii au participat la o şedinţă foto, iar imaginile lor se află acum pe pachetele Kinder Chocolate distribuite în toată ţara începând cu această lună. Pe ambalajele de Kinder Chocolate există o bandă galbenă pe care găsiţi numele celui mic şi oraşul din care provine. Patrick din Bucureşti spre exemplu a ajuns pe ambalajul Kinder printr-o povestioară spusă de părinţii săi, în care cel mic a aruncat toate caietele surorii la toaletă pentru a fi sigur ca surioară nu mai plânge că trebuie să meargă la şcoală.

Luca este un mic artist care l-a transformat pe fratele său într-o operta de artă, atunci când s-a plictisit de blocul de desen. Sara iubeşte unghiile colorate şi s-a dat cu ojă până la coate, iar Tian a decorat maşina tatălui cu linii verzi. Toate poveştile ilustrate se găsesc pe site-ul Kinder.