Carrefour lansează Gurmandio, aplicaţie pentru comenzi de mâncare la domiciliu

1
7285

Carrefour România a realizat o premieră în această săptămână, lansând Gurmandio, prima aplicaţie pentru comenzi de mâncare realizată de un retailer din România. După ce foarte multe restaurante şi lanţuri de fast food au lansat fie aplicaţii proprii de comenzi la domiciliu, fie s-au înscris într-o reţea specializată ca FoodPanda sau Oliviera, acum e rândul retailerilor.

Carrefour România a lansat deocamdată doar în Iaşi Gurmandio, prima aplicaţie de mobil prin care utilizatorii îşi pot comanda preparatele preferate. Deocamdată în aplicaţie este listată zona de gastronomie a celor două hipermarketuri Carrefour din oraş, oferind variante proaspete şi sănătoase cumpărătorilor. Acestea sunt realizate zilnic de către specialiştii retailerului, urmând reţete tradiţionale, atât româneşti, cât şi internaţionale.

În perioada următoare oferta va fi completată cu noi opţiuni culinare. Aplicaţia Gurmandio se găseşte în App Store, Google Play Store, dar o găsiţi şi pe www.gurmandio.ro, putând fi accesată nu doar din Iaşi, ci şi alte oraşe din zona Moldovei, precum Suceava, Botoşani, Piatra Neamţ, Galaţi sau Târgu Jiu. Ofertele sunt diferite în funcţie de fiecare oraş.

Aceasta este o premieră la nivel de retaileri de alimente în România, aplicaţia oferind locuitorilor din Iaşi acces la multiple restaurante locale, livrare gratuită şi rapidă la orice comandă. Puteţi achita cash, cu cardul sau cu tichete de masă. Puteţi urmări în aplicaţie şi comanda în timp real şi memora şi repeta comenzile dacă doriţi.