Magazinul de băuturi Frincks.ro se lansează cu produse variate, Florin Piersic Jr companion

0
1096

Începând cu această lună avem pe plan local un nou magazin de băuturi. E vorba despre Frincks.ro, care se promovează cu ajutorul actorului Florin Piersic Jr. Magazinul a debutat sub sloganul „Drink Legendary” şi oferă o experienţă premium iubitorilor de momente de relaxare şi răsfăţ cu o băutură pe măsură alături. Frincks reprezintă un răspuns la nevoia companiei B&B de a trece de la distribuţia de baturi în HoReCa şi la cea comercială, la nivel de consumator. Platforma este destinată celor care caută băuturi superioare şi include reţete de cocktail-uri uşor de realizat acasă şi recomandări de food pairing.

Campania de promovare se bazează pe o platformă online, care are în centru un prieten virtual care îi ghidează pe pasionaţii de băuturi. E vorba despre Mr. Frincks, eroul central al campaniei, interpretat de actorul Florin Piersic Jr. El împărtăşeşte din experienţele şi călătoriile lui în locuri mai puţin bătute. Predă lecţii de exquisite drinking de bun gust.

„Ca divizie de retail a companiei B&B, Frincks.ro are în spate istoria de 30 de ani a companiei în industria de distribuţie HoReCa. Pasiunea noastră pentru tot ce înseamnă universul băuturilor fine și nevoia de a oferi consumatorului final o experiență completă ne-au determinat să lansăm platforma www.frincks.ro. Evoluția pe care business-ul nostru a avut-o de-a lungul anilor ne-a arătat că suntem pregătiți pentru acest pas și îi asigurăm pe toți cei care ne trec virtual pragul că vor găsi produse premium, de calitate, care vor satisface și cele mai rafinate gusturi.”, spune Bogdan Cord, Director General B&B SRL.

Pe site găsim băuturi ca whisky, vin, şampanie şi spumante, spirtoase şi lichioruri, cocktailuri şi accesorii. Sunt şi idei de cadouri şi produse lifestyle, precum cafea, ceai, ciocolată caldă, dulceţuri şi trabucuri. În zona de căutare puteţi căuta băutura dorită după tipul de băutură, după stil sau după buget.

Este şi o zonă de Trending, dar şi una de super oferte. Livrările se fac prin curier, în 1-2 zile lucrătoare, gratuit la comenzile de peste 200 de lei, direct din depozitul din Mogoşoaia.