MÂNCARE BUNĂ ÎN ORADEA•MIEL ORIENTAL• PASTE CU TRUFE PROASPETE

0
300

🍽 Bine ai venit pe canalul nostru YouTube, „Degustam cu Denis”! Descoperă experiențele noastre culinare captivante și călătoriile în lumea gusturilor. 🍽️☕

În ultimul episod, am pășit în frumosul Oradea, explorând orașul și savurând o cafea rafinată la Meron. Apoi, am poposit la Eat It, un local mic și primitor care a captat inima noastră.

Am ales din meniu adevărate delicii: baba ganoush cremos, miel oriental însoțit de piure de cartofi cu mentă, și paste făcute în casă cu sos de roșii și trufe proaspete. Fiecare preparat a fost o călătorie gustativă unică.

Baba ganoush-ul a fascinat cu cremozitatea sa, completată perfect de pâinea proaspătă gătită la jar. Mielul oriental a oferit o textură fragedă, însoțit de un piure de cartofi cu mentă care a adus un plus de prospețime.

Pastele noastre făcute în casă au fost îmbogățite cu un sos dulceag de roșii și trufe, subliniind atenția la detalii a bucătarilor.

Experiența noastră culinară autentică în Oradea a fost una memorabilă, iar canalul nostru este aici pentru a împărtăși astfel de momente cu tine. Mulțumim pentru că ne urmărești și suntem nerăbdători să împărtășim mai multe aventuri gastronomice! 🌍🔪

🟢 SITE: Eat It – Comandă și achită online – Eat It https://www.eatit.ro/en
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/eatitcasualgourmet
🟣 INSTAGRAM: https://instagram.com/eatit_casual_gourmet_kitchen?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
🟡 ADRESĂ: Vasile Alecsandri 10, 410072 Oradea
☎ TELEFON: 0772 023 420

#Restaurant #oradea #timisoara #bucuresti #food #foodvlog #degustamcudenis #travel #vlog #review #romania #foodreview

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239