Meniurile digitale ale restaurantelor reinventate prin parteneratul Bookingham + UP

0
455

La final de an 2023 are loc în România un parteneriat important şi interesant în industria ospitalităţii, între Bookingham, platformă de marketing şi rezervări online şi UP! by UnitPay Systems (soluţie de meniu digital). Cele două companii le oferă restaurantelor cea mai optimă soluţie de meniu digital, aşa cum aflăm de la Bf.ro.

Ele primesc funcţia de prezentare şi actualizare în timp real a produselor unui local, iar UP oferă şi funcţia de marketing integrat. Ea le dă posibilitatea localurilor de a se promova, dar şi de a informa clientul, prezentându-i brandurile cu care se asociază. Prin această colaborare se realizează digitalizarea şi maximizarea oportunităţilor de branding şi promovare a localurilor către consumatorul final.

Bookingham doreşte să dezvolte un ecosistem de soluţii digitale pentru industria HoReCa, iar platforma de marketing şi rezervări online are parteneriate cu platforme complementare şi echipe de fondatori care îi împărtăşesc valorile. Scopul este oferirea unui set de instrumente digitale, folosit de localuri pentru a îşi optimiza operaţiunile şi creşte profitul.

Prin acest parteneriat Bookingham le furnizează antreprenorilor din HoReCa un abonament foarte accesibil, care acoperă nevoile de bază ale restaurantelor. Localurile care doresc să achiziţioneze un pachet Bookingham vor beneficia de preţ preferenţial. În ce priveşte UP! by UnitPay Systems, aceasta este o soluţie webapp, care digitalizează interacţiunea dintre clienţii HoReCa, businessuri şi angajaţi.

Se poate personaliza în funcţie de local, iar interfaţa e disponibilă în mai multe limbi. Meniul se poate crea de la zero, iar restaurantele pot include detalii ca ingrediente, alergeni şi valori nutriţionale, rapid şi uşor. Orice modificare se va actualiza în timp real. Există şi integrare cu profilurile social media ale localurilor.

Bookingham pornea la drum în 2020 în Cluj-Napoca şi e prezentă în 39 de oraşe din România. Oferă servicii de colectare şi gestionare a rezervărilor şi include instrumente de marketing pentru creşterea vizibilităţii restaurantelor.