Marele Târg de Bere şi Fotbal Auchan vă pregăteşte pentru EURO 2024, cu peste 300 de sortimente de bere

0
346

Pentru că luni avem meci la EURO 2024, e cazul să ne pregătim temeinic şi o facem folosindu-ne de bacsuri de bere, televizoare noi, chipsuri, popcorn, proiectoare video poate. Ei bine Auchan România vine în întâmpinarea pasionaţilor de fotbal prin intermediul unui eveniment de shopping: Marele Târg de Bere şi Fotbal Auchan, ajuns la ediţia cu numărul 15.

Acesta este un eveniment comercial important în România şi cel mai mare târg de bere din comerţul local, având în vedere că include peste 300 de sortimente locale şi internaţionale, la preţuri mici. În această perioadă, în toate magazinele Auchan, dar şi pe auchan.ro veţi putea găsi o selecţie extinsă de peste 300 de sortimente de bere, împreună cu o gamă variată de accesorii pentru bere, precum şi produse destinate suporterilor fotbalului. Toate la preţuri bune.

Cei care au card MyCLUB Auchan său intră în programul de fidelitate vor avea la dispoziţie o tombolă cu sute de premii. Dintre cele 300 de sortimente de bere stau la loc de cinste produsele româneşti, inclusiv beri artizanale, dar şi cele de import. Găsim beri din ţări ca Germania, Cehia, Belgia sau Olanda. În ofertă se află bere blondă, brună, arămie, roşie, albă, dar şi bere fără alcool, fructată, nepasteurizată, ambalată la bucată, dar şi multipack şi gift bag.

Din oferta locală nu lipeşte berea rapidiştilor Giuleşteana sau Bitburger Soccer Cities, pentru iubitorii de fotbal. Sunt şi beri artizanale precum Csikisor, Clusa, Capra Noastră, Cearfisa, Klaus&Burger, Nenea Iancu, Nemţeana, Sara sau Zăganu, dar şi beri de import, precum Benedik Tiner, Craft Nation, Kasteel Rouge, Duvel, Houblon Choufe sau Bernard.

Pe 14 iunie are o loc o sesiune de întâlnire cu fotbalişti, de la ora 16:00. Rică Răducanu, Marian Rada şi Costin Lazăr vin în Auchan Crângaşi. Pe 21 iunie în Auchan Drum Taberei vin cu sportivi consacracraţi de la Steaua.

Cât despre concurs, clienţii fideli ce fac parte din MyCLUB Auchan intră într-o tombolă specială.