Marius Moldovan: De la pasiunea pentru berea artizanală la afacerea „SIC 1993”, tradiția întâlnește savoarea

0
362

Marius Moldovan, un sătmărean cu o pasiune neînfrânată pentru berea artizanală, a transformat această dragoste într-o afacere prosperă, denumită „SIC 1993”. Călatoria sa în lumea berii începe cu o admirație profundă pentru acest lichid auriu și ajunge la crearea unei game variate de beri, de la blonde și arămii, până la negre.

Ce face berea „SIC 1993” specială? Păi, e simplu: procesul de fabricație, o artă rafinată, înrădăcinată în studiul tehnologiei berii artizanale și inspirată de rețete vechi de sute de ani. Moldovan a reușit să elaboreze o băutură cu o identitate unică și o savoare de neuitat.

Totul pornește de la apa de calitate, filtrată prin osmoză inversă și personalizată cu săruri pentru a se potrivi fiecărui stil de bere. Procesul continuă cu fierberea mustului de bere, adăugarea de hamei și răcirea amestecului, urmată de fermentare. Această abordare naturală și atentă asigură gustul și aroma distinctivă ale berilor „SIC 1993”. Fără forțare, Moldovan își dorește să păstreze autenticitatea fiecărei sticle.

Gama impresionantă include beri blonde, arămii și negre, toate nefiltrate și nepasteurizate, cu alcoolemie începând de la 5,5%. Prețul? 13,5 lei pentru o sticlă de 0,33 litri, o sumă accesibilă pentru o experiență de calitate.

Marius Moldovan descrie berea sa nu doar ca o băutură, ci ca o experiență autentică. Cu o producție ce respectă tradiția și folosind rețete autentice din secolul 19, fără aditivi și cu un proces manual, „SIC 1993” se diferențiază de băuturile obișnuite. În plus, berea sa are și beneficii pentru sănătate, cum ar fi întărirea imunității și reducerea riscului de diabet de tip 2.

Pentru comenzi, Marius Moldovan poate fi contactat la numărul de telefon 0770.388.259. O sticlă de „SIC 1993” nu e doar o băutură, ci o invitație în lumea tradiției, a gustului autentic și a unei pasiuni transformate în artă.