McDonald’s a deschis restaurantul cu numărul 100 în România

0
295

McDonald’s a anunţat deschiderea restaurantului cu numărul 100 în România, iar acesta se află în incinta Severin Shopping Center. Adresa este: bulevardul Mihai Vitezaul nr. 78. Avem de-a face cu un restaurant de tip drive thru şi primul McDo din Drobeta-Turnu Severin.

Face parte din planul de expansiune al companiei pentru anul 2023. Investiţia în noul McDonald’s s-a ridicat la aproximativ 1.5 milioane de euro şi reafirmă angajamentul celor de la McDonald’s pentru practici cât mai sustenabile. În afară de coşurile de colectare selectivă şi cele două staţii de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant include şi panouri fotovoltice pe acoperiş.

Acestea generează energie pentru consum propriu. Restaurantul are un design modern şi o suprafaţă generoasă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Îşi întâmpină clienţii într-un cadru prietenos şi pune la bătaie o capacitate de 98 de locuri în interior şi 80 de locuri pe terasă. Clienţii au la dispoziţie numeroase opţiuni pentru a se bucura de preparatele din restaurant sau pe terasă, la pachet sau prin serviciul McDelivery.

Există şi opţiunea Drive-Thru. Cei pasionaţi de cafea şi deserturi au la dispoziţie McCafe. McDonald’s Drobeta-Turnu Severin este dotat cu inovaţii tehnologice precum ecranele digitale de afişare a produselor, care se află atât la restaurant, cât şi la linia de drive, dar şi kioskurile de comandă. Ele permit personalizarea de produse şi achitarea contactless, cu telefonul mobil sau card bancar sau cash la casa de marcat.

Puteţi scana şi codul QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitat şi beneficiind de oferte sau folosind funcţia Mobile Order & Pay. Programul restaurantului? Deschis zilnic, între 07:00 şi 24:00 şi non stop pe linia de drive.