Târgul de Crăciun din Braşov se deschide pe 30 noiembrie; Ce noutăţi vedem în acest an?

0
354

După ce am aflat detalii despre târgul de Crăciun din Timişoara, care şi-a deschis deja porţile, acum descoperim ce ne rezervă cel din Braşov. El va fi inaugurat pe 30 noiembrie şi are tema în acest an „Decembrie de poveste”.

Se desfăşoară în Piaţa Sfatului şi va reuni 50 de producători, meşteşugari şi comercianţi. Va funcţiona până pe 7 ianuarie şi se va deschide fix de Sfântul Andrei. Dintre cele 50 de căsuţe, 12 vor fi cu produse alimentare preparate la faţa locului, iar 8 pentru comercianţii de produse alimentare şi nealimentare. În Piaţa Sfântul Ioan se va amenaja un patinoar, dar vor fi şi 5 rulote food truck.

Începând cu ora 17:30, pe 30 noiembrie se deschide târgul de Crăciun din Braşov, odată cu aprinderea luminiţelor bradului şi a iluminatului festiv. Va cânta atunci chiar braşoveanul Horia Brenciu, pentru cei prezenţi să vadă spectacolul celor 1.2 milioane de luminiţe. Pe 1 decembrie are loc parada militară, evenimentele organizate de juni în Piaţa Unirii şi retragerea cu torţe.

În Piaţa Sfatului se va ţine un concert cu formaţii şi coruri braşovene. Pe 6 decembrie se deschide patinoarul şi radioul lui Moş Crăciun, în parteneriat cu Magic FM. Cei mici se vor putea bucura şi de un carusel gratuit, iar de pe 18 decembrie, Moş Crăciun îi va aştepta pe tronul din faţa bradului.