McDonald’s anunţă deschiderea celui de-al doilea restaurant din Brăila; Unde se află acesta?

0
476

McDonald’s a anunţat deschiderea celui de-al doilea restaurant al său din oraşul Brăila. Premiere Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din ţara noastră continuă procesul de expansiune, iar noua locaţie se află în incinta Brăila Mall. Vestea vine după a fost atins pragul de 90 de restaurante în ţara noastră la final de noiembrie, prin noua unitate din Bucureşti, din zona Pallady.

Acum avem un al doilea restaurant în Brăila, după o investiţie de peste 3 milioane de lei. Inaugurarea a avut loc pe 28 noiembrie 2021, iar unitatea se afla în zona de foodcourt a centrului comercial Brăila Mall şi integrează cele mai noi tehnologii McDonald’s. Lanţul american de fast food intra în oraşul Brăila în 2018 cu o locaţie Drive-Thru. De această dată e vorba despre un McDo cu 4 kiosk-uri amplasate pe faţada restaurantului, astfel încât clienţii să poată comanda mai simplu şi mai uşor preparatele şi produsele preferate.

Clienţii pot folosi acele kiosk-uri ca să plătească cu cardul bancar sau să scaneze aplicaţia McDonald’s. În plus, clienţii pot scana codul QR disponibil în secţiunea MyM Rewards din aplicaţia de mobil. În acest mod vor aduna puncte de loialitate, care ulterior se convertesc în produse şi meniuri din partea casei. În această perioadă şi nu numai, toate restaurantele McDonald’s din România respecta măsurile interne Siguranţă+, iar angajaţii sunt echipaţi cu mănuşi şi măşti de protecţie. Toate suprafeţele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, iar clienţii au acces la soluţii dezinfectante şi sunt încurajaţi să plătească cu cardul şi să respecte măsurile de distanţare fizică.

McDonald’s îşi continuă strategia de expansiune prin deschiderea de noi restaurante, dezvoltarea serviciului de McDelivery şi digitalizarea restaurantelor existente. Avem de-a face cu un pionier al inovaţiei la nivel de restaurante, între sistemul de servire rapidă şi aplicaţia de mobil cu produse variate.