McDonald’s lansează noii burgeri Maestro: Epic Beef şi Glorious Chicken

1
12548

McDonald’s a lansat astăzi colecţia primavară-vară de burgeri din gama Maestro. E vorba despre Epic Beef şi Glorious Chicken, care au văzut lumina zilei în cadrul unui eveniment posh organizat la outlet-ul Morodan.

Ca toate lucrurile bune pe lumea asta, oferta e limitată, iar preparatele sunt disponibile doar până pe 24 mai. Epic Beef este, după cum îi spune numele un burger cu vită, iar Glorious Chicken e pe bază de pui. Primul se bazează pe o chiflă acoperită cu susan şi mac, 2 felii de carne de vită, sos Butter Drizzler şi o felie de brânză Cheddar. Avem şi 2 felii de bacon, ceapă roşie, salată şi sosurile sunt ketchup şi Wild Mustard, care mă aştept să „ciupească” puţin la limbă.

Varianta Chicken are aceesi chiflă, legume şi sosuri, doar că adaugă şi sosul trademark McChicken şi înlocuieşte carnea de vită cu cea de pui. Brânza Cheddar este maturată, iar fiecare sandwich costă 18 lei. Probabil meniul e vreo 24 sau 26 de lei, cu suc si cartofi.

Observ din fotografii că McDonald’s au fost generoşi cu baconul, chiflele sunt pufoase, iar sosurile sună destul de light. Mă mir că nu e vreo maioneză sau murături în burger. Presimt că o să fiu fan de sos Wild Mustard…

Sursa foto