Pizza Hut Delivery inaugurează încă un punct de livrări în sectorul 1 din Bucureşti

0
2024

Pizza Hut Delivery a anunţat în această săptămână inaugurarea unui punct nou de livrări în sectorul 1 al Capitalei. Se află în Bucureştii Noi, nr. 53 şi locaţia ocupă o suprafaţă de 92 de metri pătraţi. A necesitat o investiţie de 250.000 de euro şi are 20 de angajaţi.

Pizza Hut Delivery a ajuns astfel la 18 unităţi la nivelul ţării noastre. Cei aflaţi în zonă pot comanda noile pizza cu Cheesy Bites, care au 3 tipuri de brânză la exterior, plus multe alte preparate. Pe listă se află pizza, paste, antreuri, salate şi deserturi. Pizza Hut Delivery, cunoscută şi că PHD este una dintre reţelele cele mai cunoscute de livrare de pizza de la noi şi printre cele mai vechi.

Clienţii pot comanda de pe desktop din web browser, dar şi prin aplicaţia de mobil, pe iOS sau Android. Evident pot realiza şi comenzi telefonice. Plata se poate face online, prin card bancar sau numerar. Pizza Hut Delivery este un brand operat în România de către Sphera Franchise Group S.A., care include sub umbrelă sa şi KFC, Pizza Hut şi Taco Bell.

Pizza Hut Delivery intra pe piaţa de la noi în 2007, prima locaţie fiind în zona Vitan din Bucureşti. Acum dintre cele 18 locaţii 14 sunt în Bucureşti, iar câte una se află în Cluj, Braşov, Ploieşti şi Popesti-Leordeni.