McDonald’s tocmai a deschis un restaurant nou la Timişoara, după o investiţie de 7 milioane de lei

0
2087

McDonald’s a deschis în această săptămână un nou restaurant la Timişoara, ducând numărul de locaţii la 3 în acest oraş. Cu această ocazie lanţul de restaurante a ajuns la 72 de unităţi în România. Inaugurarea acestui McDonald’s vine după o investiţie de 7 milioane de lei.

Restaurantul a creat 70 de locuri noi de muncă şi vine cu un sistem de operare care eficientizează operaţiunile din bucătărie, cele de comandă şi servire. Acest sistem a putut fi văzut şi la noul McDonald’s din Mega Mall inaugurat în acest an. Acesta este singurul restaurant cu Drive-Thru deschis în 2017. Pe parcursul acestui an McDonald’s a dechis 4 restaurante noi în ţară, iar pentru 2018 proiectele continuă.

Curioşii cu privire la noul Mc trebuie să afle că îl pot găsi în parcarea fostului magazin Billa, acum Carrefour de pe strada Circumvalaţiunii. Timişoara primea cu braţele deschise primul restaurant de gen în 1997, aflat chiar în centrul oraşului în locul fostului Lactobar. A doua unitate a fost realizată lângă stadionul „Dan Păltinişanu” la începutul anilor 2000, incluzând şi un McDrive şi loc de joacă pentru copii.

Locaţia cea nouă include pe lângă zona de Drive Thru şi un loc de joacă pentru cei mici, dar şi un McCafe, cu deserturi şi preparate din cafea.