Mega Image continuă extinderea în ţara noastră şi anunţă deschiderea unui al doilea concept store în Timişoara. Odată cu această veste aflăm că lanţul belgian/olandez va mai inaugura 11 magazine noi în această lună. 8 vor fi Mega Image clasic şi 3 Shop & Go. Avem detalii mai jos.
În această primăvară Mega Image a intrat în Oradea şi a deschis o locaţie nouă în Iaşi, ţintind apoi spre intrarea în Sibiu. Sunt bugetate 100 de magazine noi în 2020, iar până acum au fost deschise deja 25. Concept Store-ul din Timişoara face parte dintre aceste noi deschideri şi vine după ce primul a fost inaugurat în zona Dumbrăviţa la final de an 2019. Acela este cel mai mare concept store din afară Bucureştiului, cu suprafaţa totală de peste 2000 de metri pătraţi.
Reţeaua are în acest moment 787 de magazine deschise în Bucureşti şi în ţară, axându-se pe cele mai mari oraşe din România, centrele urbane puternice. În 2019 au fost inaugurate 92 de unităţi, iar în 2020 planul include 46 de supermarketuri Mega Image şi 49 de magazine de proximitate Shop & Go. Mega Image a mai făcut un pas important în această lună, prin faptul că a început să ofere livrări în doar 60 de minute prin serviciul Tazz by eMAG, fostul eucemănânc.
Tot în această primăvară a plafonat preţul la peste 1000 de produse în contextul pandemiei de Covid-19. În 2019 a fost inaugurată şi prima locaţie Street Food a lanţului din Ţările de Jos, alături de unităţi cu concept de „aprozar”.