Descoperă Corfu: Aventură culinară & prețuri atrăgătoare!

0
547

Startul aventurii în Corfu

Începem călătoria culinară către exotica insulă Corfu. Cu bagajele la îndemână și inima palpitândă de entuziasm, am navigat cu ferryboat-ul către această destinație de vis. Cu un cost accesibil de 36 de euro pentru mașină și 6 euro per persoană, soarele Mării Ionice ne-a îmbrățișat în călătoria noastră.

Prânz tradițional la „The Village Taverna”

Destinația? Kavos și faimoasa tavernă, The Village Taverna. O atmosferă care respiră tradiție grecească și autenticitate. Însă adevărata vedetă a fost căldura și ospitalitatea echipei din spatele barului.

Diversitatea culinara a Corfu-ului

Nu numai mâncărurile tradiționale grecești au dominat masa noastră, ci și unele adăugiri surprinzătoare, precum ketchup și maioneză, și preparate englezești. O combinație cu adevărat unică care a deliciat papilele noastre gustative!

Aperitive delicioase care încântă simțurile

Începând cu pâine aromată cu usturoi și brânză gratinată, urmată de feta suculentă cu roșii la cuptor – fiecare îmbucătură a fost o descoperire culinară!

Până la următoarea noastră aventură culinară!

Corfu ne-a oferit o experiență culinară inegalabilă, plină de gusturi, arome și tradiție. Abia așteptăm să împărtășim cu voi următoarea noastră destinație. Până atunci, savurați fiecare moment și poftă bună!

Abonează-te la canalul nostru YouTube

Descoperă mai multe aventuri culinare alături de noi pe canalul Degustăm cu Denis. Nu uita să apeși pe clopoțel pentru a primi notificări și să împărtășești conținutul cu prietenii tăi!

Urmărește-ne și pe: