M&M lansează variante Hazelnut de bomboane cu gust similar cu Nutella

2
1676

Unele dintre cele mai celebre bomboane din lume sunt pe cale să devină şi mai atractive. M&M va primi variante noi în luna aprilie, la timp pentru Paşte. E vorba despre Hazelnut Spread, care ar avea fix gust de Nutella.

Ce e drept M&M Hazelnut Spread nu e chiar o noutate, fiind anunţat în septembrie 2018. La interior se află cremă din alune de pădure, acoperită cu ciocolată cu lapte, pentru o aromă apreciată de fani şi similară cu Nutella. Practic poţi simţi acel gust de alune, fără să iei un Peanut M&M, care deseori îţi lăsau bucăţele de alune între dinţi.

Variantele noi vin la pachet mic şi mare şi pornesc de la 3.99 dolari în SUA. Mars Inc, deţinătorul brandului M&M afirmă că Hazelnut Spread este un produs care va rămâne permanent în oferta sa, după modelul lui Caramel M&M, lansat în 2017. Ce e drept nu l-am văzut în România până acum nici pe Caramel M&M, deci mai greu cu lansările internaţionale.

S-a anunţat şi un eveniment special pentru inaugurarea acestor bomboane, organizat pe 30 martie la Grand Central Terminal, gara din New York. Acolo fanii vor putea să îşi strige entuziasmul pentru M&M Hazelnut pe o scenă. Odată ce urci pe scenă şi strigi primeşti o pungă din noua gamă. Campania are loc şi pe Twitter, acolo unde cele mai inedite declaraţii de dragoste pentru #gohazelnutty aduc bomboane livrate direct acasă.