Timişoara Vinvest 2019 reuneşte 250 de sortimente de vinuri între 19 şi 21 aprilie

0
998

Pasionaţii de vinuri vor avea ocazia să deguste cele mai inedite şi rafinate soiuri de vinuri în aprilie. Între 19 şi 21 aprilie are loc la Timişoara Vinvest 2019, care reuneşte peste 250 de sortimente de vinuri.

Aceasta este ediţia cu numărul XVI, care are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Salonul Internaţional de Vinuri Vinvest va include şi invitaţi speciali din domenii precum vin, cultură şi turism. Atât cultivatori de la noi, cât şi din afara ţării îşi vor expune produsele. Veţi putea degusta vinuri din Serbia, Franţa, Italia, Spania şi Grecia, dar şi din Republica Moldova.

Pe partea de turism îl vom putea asculta pe Nikitas Martigakis, președintele Asociației de Afaceri din Insula Ammouliani. Va prezenta pachete turistice, care sunt împletite în jurul unor poveşti locale şi vinuri greceşti. Sunt şi simpozioane şi prezentări, precum „Bogăția sectorului vitivinicol și gastronomic regional, național și internațional”, „Vinuri noi și vinuri vechi”, „Vinul și sănătatea”.

Nu m-ar mira să fie şi concursuri şi medalii acordate pentru vinuri, dar şi lansări de soiuri noi. Evenimentul este prefaţat de Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice, care are loc între 17 şi 18 aprilie în aceeaşi locaţie. Mai multe detalii aici.