MODELiER aniversează 5 ani de existenţă la Grădina Uranus (Eveniment cu invitaţie)

0
2392

MODELiER, unul dintre cele mai chic locuri de mâncat burgeri şi băut limonadă din „vază” din Bucureşti aniversează 5 ani şi o face cu stil. Evenimentul are loc la Grădina Uranus pe 19 şi 20 mai, iar accesul se face doar pe bază de invitaţie. Ce e special la MODELiER şi cum ajungeţi la event aflaţi mai jos.

Pentru că e party, o să se lase cu cântare, iar invitaţii muzicali sunt Fraţii Grime, The Mono Jacks, Moonlight Breakfast, Jurjak şi Cred că Sunt Extraterestru. Pentru invitaţii trebuie să daţi Interested la eveniment pe Facebook aici şi un like la Bucharest Garden Party. Invitaţiile se ridică la MODELiER cel apropiat de zona Iancului/Mătăsari sau cel de la Victoriei, aka Re:Modelier.

Festivalul o să includă 5 trupe, 5 DJ, 5 burgeri, 5 cocktailuri şi 5 tipuri de bere. Şi acum despre MODELiER. Undeva pe strada Duzilor 12, într-o zonă boemă şi plină de artişti a Capitalei găsiţi ceea ce aş numi o casă burgheză, cu o grădină/curte interioară foarte mare. Curtea e acoperită de o sumedenie de copaci şi plante agăţătoare, iar vara devine o oază de răcoare.

MODELiER mai are şi limonade la vază uriaşă, cu multe arome, burgeri foarte buni, inclusiv unul cu haloumi cum am gustat doar la ei, plus o ciocolată caldă mai bună decât la Dianei 4 aş zice. Preţurile sunt OK faţă de alte locuri cu burger ce gravitează pe la Iancului, Foişor, Moşilor, Armenească, Amzei. M-a amuzat şi că au câştigat la un moment dat un premiu pentru „cel mai sexy barman”. Sau era bucătar? Au şi proiecţii de filme şi parcă şi ceva teatru şi cântări live.

Sursa foto