Nespresso şi Chiara Ferragni pornesc în călătoria descoperirii iubirii Italiei pentru cafea; Debutează o colecţie în ediţie limitată

0
549

Nespresso vrea să surprindă spiritul autentic italian şi extinde gama Ispirazione Italiana cu o colecţie în ediţie limitată, inspirată de cultura cafelei din Italia. Pentru acest scop a realizat o campanie alături de Chiara Ferragni, fashion icon italian.

Nespresso a realizat alături de Chiara Ferragni o călătorie de explorare printr-o serie de scurtmetraje în 4 părţi. Acestea sunt inspirate de aromele delicioase şi de tradiţiile regionale italiene ale cafelei. Chiara a dezvoltat alături de Nespresso o colecţie în ediţie limitată, extinzând gama Ispirazione Italiana prin lansarea cafelei Milano Intenso, dar şi a accesoriilor şi a unui aparat de cafea.

Toate aduc omagiu aerului cosmopolit al oraşului Milano şi al pulsului său puternic. Istoricul Filippo Cosmelli participă la aventura începută de Chiara în istoria fascinantă a culturii cafelei din Roma, dar şi în tradiţia şi creativitatea acestui frumos oraş. Cei doi vizitează locaţii legendare, de la Antico Caffe Greco, unde se bucură de un espresso Roma şi descoperă tradiţii italiene de prăjire a cafelei.

Episodul din Milano dezvăluie aromele speciale ale cafelei Nespresso, cu o combinaţie clasică de note de cereale prăjite şi cacao. Băutorii de cafea vor identifica şi note de ciocolată neagră cu fiecare înghiţitură. Degustarea se recomandă sub formă de cappuccino, pentru a descoperi şi note de piper şi fructe de pădure. Cafeaua este pregătită cu o tehnică de prăjire split, majoritatea boabelor fiind prăjite mediu, iar cealaltă parte e compusă din cafea Robusta, prăjită puternic.