Nissan Crossing Cafe e cea mai cool cafenea din Japonia, unde îţi imprimi chipul pe cafea

0
1544

Nu ştiu care e ţara voastră ideală pentru turism, dar pentru mine Japonia este şi va fi mereu o destinaţie ideală. Mai ales după ce am descoperit cafeneaua Nissan Crossing, unde îţi poţi imprima portretul pe un latte.

Cafeneaua se află în Tokyo, are recenzii fantastice şi este integrată într-un muzeu/showroom cu automobile Nissan, inclusiv concepte şi supermaşini. Cum îţi sună să deguşti un latte sau Iced Coffee lângă un Nissan GTR la care ai visat toată viaţa? Trebuie să îţi faci o fotografie cu o tabletă dedicată la standul cafenelei şi apoi o imprimantă specială îţi reproduce chipul pe spuma latte-ului. Sau bolidul preferat, cum se vede mai jos.

Din ce am văzut lumea îşi poate conecta şi smartphone-ul propriu la acea imprimantă pentru a îşi imprima chipul, fotografii de tot soiul dar şi chipul unui animal de companie. Cei care au făcut recenzie acelor latte-uri speciale au afirmat totuşi că se pune prea mult accent pe spumă şi că e o cafea destul de slabă. Plusează la efectul artistic. Cafeneaua se află la etajul al doilea al showroom-ului de maşini Nissan.

E foarte mică şi ascunsă şi poate fi ratată între atâtea supermaşini. Sunt doar câteva scaune disponibile şi dacă un grup de turişti e acolo rişti să stai la coadă. Pe lângă latte, cappuccino, ciocolată caldă şi apă, puteţi degusta un suc acidulat presat la rece. Cafeneaua oferă WiFi gratuit şi încărcare gratuită pentru telefon, laptop şi alte gadgeturi. Un Latte cu imprimeu e doar 3 euro cald şi 4 euro pentru varianta cu gheaţă.