Weekend de Halloween pentru cei mici, cu bunătăţi la Hard Rock Cafe Bucureşti

0
1000

Au început deja petrecerile cu tematică horror sau de Halloween, chiar dacă sărbătoarea americană este peste o săptămână. Hard Rock Cafe Bucureşti a pregătit chiar un weekend special pentru cei mici, pe 27 şi 28 octombrie şi fiţi siguri că se lasă cu bunătăţi.

Posibil să vedem şi un Halloween pentru cei mari săptămâna viitoare, cu ceva concert sau petrecere cu măşti, dar nu ştim nimic deocamdată despre asta (pe Facebook apare doar un Halloween Party cu The Band). Ce e sigur că e între orele 13:00 şi 15:00 pe 27/28 octombrie cei mici sunt aşteptaţi la restaurantul din Herăstrău. Copiii se vor juca împreună cu un personaj misterios, vor avea o şedinţă de pictură pe faţă (gratuit) şi vor primi cadou baloane modelate în formă de animale şi personaje haioase.

Hard Rock Cafe reaminteşte că în meniul său există şi preparate speciale pentru cei mici. Micuţii care vin costumaţi la acest eveniment vor primi din partea casei plăcintă cu dovleac şi o fotografie magnetică drept amintire. Intrarea este liberă evident şi creativitatea este încurajată. Hard Rock Cafe Bucureşti nu este la prima iniţiativă de gen, pentru că în trecut a mai organizat programe pentru cei mici la orele prânzului în weekend.

Se lasă cu pictură pe faţă, jocuri şi amuzament, uneori şi cu magicieni.