Noua modă de Valentine’s Day: buchete de pui prăjit sau pastramă

0
1404

E final de ianuarie, aşa că multă lume a început deja să se gândească unde va face rezervările de Valentine’s Day. Alţii preferă clasica cutie cu bomboane, buchet de trandafiri şi o seară romantică acasă. Mai este şi o a treia variantă: un buchet de pui prăjit.

Buchetul cu crochete de pui s-a viralizat pe Instagram şi tot mai multe fete s-au pozat cu aşa ceva în ultima vreme. Totul a început când o domnişoară de onoare a surprins o mireasă cu un buchet de crochete anul trecut. Lanţurile de restaurante au preluat imediat ideea şi au început să facă tot felul de campanii. Juke spre exemplu are oferta de mai sus, care implică un cornet special cu inimioare şi aripioare picante, care a debutat cu câţiva ani în urmă în Canada.

Totul este legat cu fundă şi costă 29 de dolari. Cineva a dus lucrurile mai departe şi a umplut o vază cu cartofi prăjiţi, iar sus a pus nişte nuggets, aranjate ca flori. Lucrurile s-au diversificat ulterior şi au apărut şi trandafirii din pastramă de vită, care costă 53 de dolari şi vin de la compania Say it With Beef. Ai crede că după isteria vegană aşa ceva nu s-ar viraliza, dar iată-ne cu toţii salivând la nuggets, crispy şi aripioare.

Mă mir că nu a percutat şi KFC cu o campanie, dar mai e timp…

Atenţie şi la sosurile de usturoi, pentru că nici o fată nu vrea să primească un buchet care miroase a opusul trandafirilor. Sau mai bine luaţi un buchet de bomboane Ferrero, pentru că există şi aşa ceva.