Noul restaurant Burger King din AFI Cotroceni a servit peste 6000 de clienţi în primul weekend

3539

Burger King s-a extins pe 13 decembrie, cu deschiderea celui de-al doilea restaurant de la revenirea sa pe plan local. Acesta se află în AFI Cotroceni şi s-a bucurat de succes, cu peste 6000 de clienţi serviţi în primul weekend de la deschidere.

Noul restaurant Burger King este operat de către AmRest, platformă europeană de restaurante şi servicii alimentare. Aceasta a deschis prima locaţie în Mega Mall la final de septembrie, iar atunci au fost serviţi 15.000 de clienţi în doar 7 zile. Cozile au fost uriaşe şi uneori chiar şi acum mai stai la coadă 30-40 de minute acolo. Am degustat burgerii de la BK la Mega Mall şi ne-au plăcut maxim, iar cartofii sunt net peste cei de la McDonald’s. Carnea e de foarte bună calitate.

Ştiu că Burger King promisese din toamnă că până la final de an mai deschide două restaurante în Capitală, unul dintr-un mall şi unul într-o zonă centrală. Avem deja pe cel din AFI şi acum aşteptăm şi pe cel din centru. Mă gândesc că va fi la Victoriei, poate la Piaţa Romană ca pe vremuri. E şi un spaţiu neocupat în Park Lake care stă aşa de ceva vreme şi cred că e rezervat tot de BK. Revenind la deschiderea restaurantului din AFI de pe 13 decembrie, iată câteva cifre legate de inaugurare:

• 1800 de Whopper vânduţi
  • 6000 de clienţi serviţi
  • 40 de angajaţi care au stat la dispoziţia clienţilor
  • 5000 de coroane oferite clienţilor
  • peste 600 de kilograme de cartofi prăjiţi vânduţi
  • peste 7000 de burgeri vânduţi (a la carte şi meniuri, nu doar Whopper)
  • grătarele au funcţionat peste 35 de ore în primele 3 zile
  • Oreo Shake a fost cel mai popular desert vândut

Noul restaurant Burger King se afla în incinta AFI Cotroceni şi este deschis de luni până duminică, între orele 09:00 şi 23:00.