Burger King deschide al doilea restaurant în AFI Cotroceni pe 13 decembrie

1
2351

Burger King se pregăteşte să deschidă un nou restaurant în Bucureşti, de această dată în mall-ul AFI Cotroceni. Inaugurarea are loc pe 13 decembrie, iar noua locaţie include o echipă de 40 de „experţi în pregătirea burgerilor pe grătar”, aşa cum promit reprezentanţii restaurantului.

AmRest şi Burger King au pornit deja campania de recrutare de angajaţi, iar salariile pornesc de la 1750 lei net pentru lucrători şi 2500-3800 lei net pentru manageri. Burger King a revenit în ţara noastră prin deschiderea restaurantului din Mega Mall la final de lună septembrie. A generat foarte mult hype şi cozi, aşa mult încât chiar şi ultima oară când am trecut pe acolo cu câteva săptămâni în urmă, încă era coadă.

Am aflat la început de octombrie că doar în prima săptămână de la revenire, Burger King a servit 15.000 de clienţi. Noi am testat Dublu Whopper-ul aici şi ne-a plăcut foarte mult, chiar peste aşteptări. Au făcut senzaţie şi cartofii (peste cei de la McDonald’s), dar şi sosul Honey Mustard. Cu ocazia deschiderii restaurantului nou, Burger King a pregătit surprize pentru cei care ajung în AFI. Printre ele se numără vouchere şi bilete la film, în parteneriat cu Cinema City.

100 de fani Whopper vor primi un bilet gratuit la orice film ce rulează la Cinema City AFI Cotroceni între 13 decembrie 2019 şi 8 martie 2020. Cât despre amplasare, noul restaurant se află în zona food court din AFI şi va avea două grătare, deci se vor pregăti mai mulţi burgeri pe oră. Există şi spaţiu generos de servire, dar şi opţiune de refill gratuit a băuturilor răcoritoare.

Programul este de luni până duminică de la ora 09:00 la ora 23:00. Aşteptăm cu interes să aflăm şi localizarea restaurantului 3, care am înţeles că ar fi în centrul Capitalei.