Un hotel Nutella se va deschide în ianuarie; Află ce e special la el

0
884

Nutella este una dintre cele mai îndrăgite creme de ciocolată din lume şi a generat zeci de milioane de fani în toată lumea, dacă nu chiar sute de milioane. E un fenomen îndrăgit, manifestat prin tricouri, şepci, bibelouri, borcane speciale şi acum şi un… hotel.

Între 10 şi 12 ianuarie 2020 hotelul numit Hotella Nutella devine realitate şi va fi deschis în Calistoga, Napa Valley, California. Va include borcane gigantice Nutella pentru decor şi numeroase obiecte de mobilier inspirate de celebra cremă de alune şi cacao. Vor avea loc şi un brunch şi un mic dejun acolo, dar şi o cină, toate cu Nutella.

Va fi şi o sesiune artistică de pregătit clătite cu Nutella. Acest hotel pop up nu este o iniţiativă unică, pentru că şi Taco Bell a avut aşa ceva la început de an. Şi acum veştile proaste: doar 3 iubitori de Nutella şi oaspeţii lor vor putea sta la hotel şi doar dacă vor câştiga un concurs. Acest concurs e accesibil doar pentru cetăţenii SUA.

Ce va include hotelul? Perne în formă de borcan de Nutella, perdele cu logo-ul celebru şi perne uriaşe în formă de cornuleţe. Cei care câştigă concursul vor asista şi la lecţii de gătit pentru preparate pe bază de crema a celor de la Ferrero. Bucătari celebri de la Food Network şi Top Chef vor fi gazdele acelor sesiuni de live cooking.

Păcat că durează totul doar 3 zile şi dacă mă întrebaţi pe mine aş crea chiar un parc de distracţii Nutella, după model LEGO Land. Atenţie la glicemia totuşi…