În cazul în care plănuiți să faceți o schimbare în alimentație și să mâncați mai sănătos, puteți începe prin achiziția de aparate de gătit speciale. Un exemplu este acest aparat de gătit cu aburi Heinner HSA-1000XMC pe care l-am găsit la un preț foarte bun în oferta PC Garage. Este cel preț de pe plan local dacă ne uităm pe platforma compari.ro unde prețul minim de acolo este de 272 lei.
Aflați că acesta oferă putere de 1000W și 3 zone de gătire cu 3 tăvi tip raft. Capacitatea sa este de 12 litri, iar capacitatea recipientului de apă ajunge la 1.4 litri. Așa cum vedeți, aparatul are o formă rotundă și oferă un panou de comandă digital. Tăvile integrate sunt din plastic, iar Heinner aduce aici și piciorușe anti-alunecare și funcție timer.
De asemenea, există și un spațiu dedicat în spatele aparatului ce permite stocarea cablului de alimentare. Steamerul Heinner HSA-1000XMC vine și cu un bol pentru orez la pachet, iar o grijă de care veți uita este cea a orezului lipit pe fundul vaselor de gătit în mod convențional, pe aragaz.
Există numeroase moduri de gătire pre-setate, dar avem și un timer la dispoziție pentru până la 90 minute. Un alt detaliu important de știut este acela că puteți găti mai multe feluri de mâncare simultan. Poți crea o masă compusă dintr-un fel principal și o garnitură, iar în timpul în care aparatul prepara mâncare, tu poți socializa cu musafirii.
Aparatul de față face parte din noua gamă de produse Heinner Master Collection promovate de chef Catalin Scarlatescu. Chiar de curând v-am mai prezentat un produs din această serie și anume blenderul de masă HBL-1000XMC. Heinner HSA-1000XMC costă doar 145.59 lei la PC Garage și poate fi comandat de aici!