🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un episod din Degustăm cu Denis!
Zai Café
Astăzi mergem să încercăm un meniu Oktoberfest la Zai Café, pentru că zilele recente mi-au atras atenția cu o reclamă pusă în fața localului. Ajuns la locația m-a cucerit instant design-ul, trimițându-mă cu gândul la o cabană șic. După ce am inspectat mi-am dat seama că au un meniu apres sky, nemțești și multe preparate internaționale.
Servirea
A fost de 10, preparatele au venit foarte rapid. Deci și dacă ești pe fugă în pauza de masă tot ai timp să stai liniștit, iar ceea ce mi-a plăcut mult a fost vibe-ul ospătăriței care mi-a adus zâmbetul pe buze imediat.
Mâncarea
Meniul Oktoberfest este format dintr-o halbă de un litru de bere, fel de bază și desert. Eu am ales să iau în plus și o tartă cu prune pentru că-s un fan al acestui desert. Meniul de baza a fost format dintr-un covrig bavarez, doi cârnați, salată din varză acră, salată din cartofi și doua sosuri (unul pe bază de muștar și celălalt din hrean cu smântână). Despre acest dish pot spune că este chiar unul autentic nemțesc, iar cel mai mult mi-au plăcut cârnații, mai ales unul dintre ei care era umplut cu cașcaval și covrigul bavarez făcut chiar de ei. Salata a fost făcută din varză acră iar salata din cartofi a fost ușor condimentată. La desert am primit o clătită bavareză cu piure de mere care nu a fost pe gustul meu pentru că avea textura unui pandișpan, plus că știți bine că nu mă omor după dulcegării. În schimb tarta cu prune a fost de vis, aluatul a fost crocant iar prunele tăiate în jumătate și extrem de zemoase și-au spus cuvântul. Per total mâncarea a fost foarte bună, iar dacă ești fan Oktoberfest merită încercat, având în vedere că-i singurul restaurant din Timișoara care s-a gândit la asta.
Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!
🟣 INSTAGRAM: https://instagram.com/zai.timisoara?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🟡 ADRESĂ: Strada Florimund Mercy 5, Timișoara 300123
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
☎ TELEFON: 0741 771 446
#Restaurant #timisoara #oktoberfest #germany #romania #bucuresti