Oradea FestiFall debutează pe 13 octombrie, cu 3 scene, food truck-uri şi 400 artişti

0
523

Oradea se pregăteşte de 3 zile de concerte şi distracţie, între 13 şi 15 octombrie 2023. Oradea FestiFall 2023 e numele său şi este un eveniment Powered by Digi. E cea mai mare petrecere aniversară de la Oradea şi aduce împreună nu mai puţin de 400 de artişti.

Sunt pregătite 5 locaţii şi 3 scene în inima oraşului. Peste 100 de spectacole sunt în plan, printre care balet aerian, DJ set-uri, show-uri stradale, concerte jazz, spectacole cu drone şi artificii şi multă distracţie. Vor urca pe scenă artişti ca Nouvelle Vague, Richard Clayderman, Loredana Groza, alături de trupe ca Moonlight Breakast, Mădălina Pavăl şi Orchestra, NOR şi Celelalte Cuvinte.

Înscrierile comercianţilor au început deja şi mă refer aici la food truck-uri. Data limită a înscrierilor este 3 octombrie 2023. Sunt căutaţi de către organizatori artizani ai gogoşilor, burgerilor, shake-urilor, experţi în bucate tradiţionale, dar şi pizza napoletană, preparate gourmet, cozonaci secuieşti, cafea, limonade şi alte bunătăţi.

Participând la o sumedenie de evenimente street food, îmi e foarte uşor să prezic ce se va consuma acolo. De la Arepas Colombianas (chifle de mălai fără gluten cu pui şi avocado) la clătite cu afine, burgeri cu trufe, pulled pork şi pizza de la Camionetta, mă aştept să vedem de toate la Oradea. Poate şi carne de pui cu cheddar la cornet de îngheţată, cu Chicken Cone.

Înscrierile se fac aici.

Sursa foto